Зловещо убийство разтърси Виена, разследващите разпознаха стила на балканската мафия Полицията във

...
Зловещо убийство разтърси Виена, разследващите разпознаха стила на балканската мафия Полицията във
Коментари Харесай

Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори

Зловещо убийство раздруса Виена, проверяващите разпознаха  " стила на балканската мафия "

Полицията във Виена извърши спецоперация в жилище, чиято цел е била разтрошаване на нарколаборатория. След като влезнали в жилището в квартал Отакринг униформените намерили мъртвец на мъж. Самоличността на жертвата е към момента неразбираема. Аутопсията посочила, че мъжът явно е бил погубен от прободни рани.

Поради събитията, изключително заради пострадванията на жертвата, има съмнение, че това може да е случай на проведена престъпност “, оповестиха сбито от полицията в петък.

Днес се появиха нови детайлности около разчлененото тяло, което е било намерено във вана в жилището в австрийската столица. В съседната стая е имало оранжерия за марихуана. До тялото ченгетата намерили нещо като стол за мъчения, написа таблоидът " Kronen Zeitung ".

 Изданието твърди, че става въпрос за екзекуция, която неизвестен полицейски източник на медията, приписа действието в  " стила на балканската мафия ". Няколко австрийски медии пишат, че мъжът е " явно жертва на балканската мафия ". Дирекцията на държавната полиция на Виена удостовери известията, че крайниците на жертвата също са били отрязани.

Жертвата е била в цялостно схващане, когато е била безусловно накълцана на части. От мъжа са отрязани носа, ушите, няколко пръсти и пениса му. В последна сметка е убит с прободни рани в горната част на тялото.

„ Това ясно демонстрира екзекуция в стила на балканската мафия “, споделя умел следовател. Първите следи водят до Сърбия и балканската мафия, която е известна с този тип наказване за предателите . Клановете от някогашна Югославия постоянно влизат в новините в Австрия. Техни представители от Сърбия и Черна гора постоянно наемат къщи в цяла Австрия, само че изключително във Виена и Долна Австрия, с цел да ръководят огромни закрити насаждения в жилища, написа oe24.at.

Едва неотдавна управляващите разрушиха сръбско-босненска наркогрупа, в която бяха изкопани две такива уреди за развъждане на канабис в Gänserndorf и Baden. Апартамент във Виена-Зимеринг служил за укритие на опиати.

„ Живея в тази къща от 15 години, само че в последно време все по-често се появяват странни видове. Това са хора, които предпочиташ да не срещаш “, споделя шокиран гражданин на постройката, където е открит разчлененият мъртвец. Никой не знае кой е обитавал жилището с солидната железна врата. В някакъв миг там са живели поляк и приятелката му, само че от този момент постоянно непознати хора идвали и си тръгвали бързо.

Дори за закоравели следователи това ликвидиране с предшестващи изтезания е един от най-зловещите престъпни случаи през последните години.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР